Velkommen til vår hjemmeside!

Vi er stolte av å presentere vår toppmoderne beskyttelsesfilm PPF (Paint Protection Film). Vår PPF er designet for å gi din bil en usynlig og holdbar beskyttelse mot riper, steinsprut, insekter og UV-stråler. Med sin selvhelende teknologi og transparente finish, vil vår PPF bevare bilens utseende og verdi. Utforsk vårt utvalg og oppdag hvorfor våre kunder stoler på vår PPF for å beskytte og forbedre sine kjøretøy.

Vi er autorisert Xpel-Installatør som betyr at du får full garanti på Xpel produkter hos oss.

XPEL ULTIMATE PLUS beskyttelsesfolie
XPEL ULTIMATE PLUS beskyttelsesfolie

En investering

Med XPEL ULTIMATE PLUS beskyttelsesfilme tar du vare på bilens lakk i minimum 10 år, for produktet har 10 års garanti mot bobler, sprekkdannelser, flassing og gulning.

Denne beskyttelsesfolien er selvreparerende i forhold til steinsprut og riper. Så den dagen man eventuelt tar av folien er lakken like fin som da folien ble lagt på.

Med beskyttelsesfolie på bilen skal den ikke poleres, kun vaskes, noe som gjør at du får igjen mye av investeringen bare i besparelser på årlige poleringer.

Xpel beskyttelsesfolie
Beskyttelsesfolie kan monteres på hele bilen

Beskyttelsesfolie kan man ta på hele bilen, eller bare på deler av bilen. Vi bruker ferdig kuttede foliedeler, og vil dermed aldri behøve å bruke kniv nær bilen din.

Her er hele fronten og speilene beskyttet med folie

Priser for beskyttelsfolie avhenger veldig av bilens størrelse, og av hvor mye som skal folieres. En bikini-cut som dekker bilens front, støtfanger og speil, starter på ca kr 12 000. En hel bil starter på ca kr 50 000.

Man kan velge såkalt «bikini-cut»

Pris for montering av PPF på bil varier fra bil til bil. I tillegg får kan man velge ulike varianter av film og dekning.

Ta kontakt for å få et pristilbud på beskyttelsesfolie til din bil.